Welkom bij Accentua

We zijn geen doorsnee vertaalbureau dat als doorgeefluik tussen vraag en aanbod fungeert. In plaats daarvan opereren we vanuit onze kernwaarden en nemen we onze klanten de zorgen daadwerkelijk uit handen.

We geloven dan ook meer in het aangaan van de dialoog dan in lappen webtekst en houden het in dat opzicht dus graag eenvoudig.

Wat hebben we te bieden?

Een centraal punt voor al uw behoeften op vertaalgebied.
Een voor de branche unieke ‘inhouse services’-propositie waarbij wij zonder bijkomende kosten als integrale vertaalafdeling binnen uw onderneming functioneren (Managed Language Services).

Wat mag u van ons verwachten?

Vertalingen, Revisie, Lokalisatie, Tolkdiensten, Voice-overdiensten, Meertalige DTP en andere taalgerelateerde diensten.

Hoe doen we dat?

We zorgen ervoor dat we de juiste vertaler op de juiste klus zetten, rekening houdend met het beoogde doel van de vertaling (intern of extern gebruik), deadlines en eventuele budgetbeperkingen.

Hoe werken we?

Eerlijk – we zijn transparant en kiezen voor open communicatie waarbij we het beestje bij z’n naam noemen en ons niet verschuilen achter jargon en andere vaagheden. We koppelen uw unieke bedrijfsbehoeften aan de juiste vertaalvaardigheden en creëren op die manier op alle dienstverleningsniveaus toegevoegde waarde.

Integer – bij alles wat we doen, van tijdige levering tot de manier waarop we de dialoog met alle betrokkenen van uw (ver)taalopdracht aangaan.

Met respect – voor uw deadlines, externe of interne verplichtingen en alles wat komt kijken bij succesvolle afronding van uw project.

Door snel te reageren – waarbij we vaak het schier onmogelijke weten te realiseren. Door samen te werken met betrouwbare partners en vertalers, gebruik te maken van vooruitstrevende tools en technologieën en altijd naar perfectie te streven.

Door proactieve toetsing van de kwaliteit – we willen weten wat u onder succesvolle afronding van een vertaalopdracht verstaat. Op die manier kunnen we namelijk de risico's uit het proces halen en de verschillende opties met u bespreken zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor het beste eindresultaat.

Door middel van persoonlijke betrokkenheid – via warm en direct contact zodat u zicht heeft op, controle heeft over en vertrouwen heeft in elke stap van het proces. Onze ervaren medewerkers werken vanuit verschillende delen van de wereld maar zijn onderling verbonden door één passie: de beste zijn op hun vakgebied en u alle vertaalzorgen uit handen nemen.

Kennismaking…