Dilemma.png

Zelf een freelancetolk inhuren of kiezen voor Accentua..? Vier redenen waarom je het beste kunt kiezen voor optie twee..!  

  1. Expertise en veelzijdigheid: Accentua kan putten uit een divers team van freelancetolken die bedreven zijn in verschillende taalcombinaties en specialismen. We hebben ongeacht de aard van de opdracht de juiste professional voor u klaarstaan. 
  1. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid: Accentua heeft een betrouwbare pool van tolken die we vaak zelfs op korte termijn kunnen inzetten.  
  1. Coördinatie en ondersteuning: Accentua is bekend met alle logistieke aspecten van het tolken, van planning en instrueren van de taalprofessionals tot het gebruik van de juiste apparatuur. Accentua regelt alles naadloos zodat u zich op hetgeen waar u goed in bent kunt concentreren. 
  1. Langdurige samenwerking: er is veel toegevoegde waarde te halen aan het opbouwen van een zakelijke relatie met Accentua. We begrijpen uw unieke communicatiebehoeften en kunnen onze diensten daar optimaal op afstemmen.

Kies voor dus voor de betrouwbaarheid, deskundigheid en gemoedsrust die Accentua biedt. Simply ask Laura, onze in-house tolkspecialist..!!   Ze is  bereikbaar via laura.vmaaren@accentuagroup.com.