4.png

Effectieve wereldwijde communicatie is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Daarom introduceert Accentua met trots lokalisatiediensten die specifiek zijn gericht op de L&D-sector.   

Deze gespecialiseerde diensten zijn ontwikkeld om online-aanbieders van learning content te helpen bij het overbruggen van taal- en cultuurbarrières. Onze oplossingen omvatten de lokalisatie van cursusmateriaal, interactieve modules en zelfs complete online-leerplatformen, zodat ze toegankelijk en boeiend zijn voor een internationaal publiek.  

Wat maakt onze aanpak uniek? Bij Accentua combineren we de nieuwste AI-gedreven vertaaltechnologieën met de expertise van onze taalspecialisten. Deze combinatie zorgt voor een naadloze, cultureel relevante en onderwijskundig accurate vertaling, essentieel voor effectief leren in verschillende talen.

Bent u klaar om uw L&D-content naar een wereldwijd publiek te brengen..? Laat Accentua u helpen..! 

Kijk voor meer informatie over onze diensten en hoe we uw bedrijf kunnen helpen bij L&D-projecten op www.accentuagroup.nl of neem contact met ons op via pm@accentuagroup.com.  

#Accentua #LSP #Languageservices #languagesolutions #Translationservices #LandD #Learninganddevelopment #eLearning #Localisation #globalcommunication #Internationalaudiences #Aitranslations #languagespecialists #crosslanguagelearning