1.png

Met trots kondigt Accentua de lancering aan van hybride vertaaldiensten, een baanbrekende vooruitgang in taaltechnologie. We maken daarbij gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie om snellere en nauwkeurigere vertalingen te leveren, waardoor onze klanten verzekerd zijn (en blijven) van eersteklas, efficiënte dienstverlening.  

Het AI-gestuurde vertaalplatform is naadloos geïntegreerd met onze bestaande expertise in menselijke vertalingen, waardoor het beste van technologie en menselijk inzicht wordt gecombineerd. Deze dubbele aanpak verbetert ons vermogen om complexe vertaalprojecten te verwerken en komt tegemoet aan de steeds hogere verwachtingen m.b.t. snelheid van levering die met name in de juridische sector zichtbaar is.  

Onze toewijding aan innovatie en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening staat voorop bij deze lancering. Met deze nieuwe dienst blijft Accentua voorloper in het bieden van maatwerkoplossingen die voldoen aan de constant veranderende behoeften van onze wereldwijde klantenkring.  

Kijk voor meer informatie over onze diensten en hoe we uw bedrijf kunnen helpen bij maatwerkprojecten op www.accentuagroup.nl of neem contact met ons op via pm@accentuagroup.com.  

#Accentua #AItranslation #LSP #Languageservices #Humantranslation #Legaltranslation #languagesolutions #Translationservices