3.png

In de wereld van vertalingen en lokalisatie spelen xlf-bestanden een cruciale rol. Deze bestanden stellen ons in staat om content naadloos naar verschillende talen om te zetten terwijl de integriteit en structuur van de originele documenten behouden blijven. Het probleem is daarbij alleen vaak dat de xlf-output van verschillende softwareprogramma’s (bijv. Articulate) te wensen overlaat en dat kan na het vertalen voor problemen zorgen bij de import in diezelfde softwareprogramma’s. 

Accentua Talen heeft een oplossing ontwikkeld die ervoor zorgt dat xlf-bestanden na vertaling probleemloos kunnen worden geïmporteerd, ongeacht de bronsoftware die is gebruikt. Dit houdt in dat alle harde en/of softe returns en niet-essentiële tags vooraf uit het te vertalen bestand worden gefilterd. Dit vereenvoudigt het vertaalproces in hoge mate en komt consistentie en vertaalkwaliteit ten goede. Voordat de vertaling wordt geleverd, worden alle tags weer teruggeplaatst waarna de klant probleemloos kan importeren. Op die manier besparen we tijd EN minimaliseren we de kans op menselijke fouten, een win-win voor alle partijen..!

Kijk voor meer informatie over onze diensten en hoe we uw bedrijf kunnen helpen bij xlf-projecten op www.accentuagroup.nl of neem contact met ons op via pm@accentuagroup.com.  

#Accentua #LSP #Languageservices #languagesolutions #Translationservices #localisation #LandD #eLearning #Learninganddevelopment #xlfprojects