3.png

Zoals u wellicht weet is Accentua sinds jaar en dag actief op twee fronten. In Nederland ondersteunt Accentua Talen al vele jaren met succes de juridische markt met vertaal-, tolk- en meertalige DTP-diensten terwijl ons team in het Verenigd Koninkrijk hetzelfde doet voor de Learning & Development-sector.  

We zijn daarom zeer verheugd te kunnen melden dat we onze Learning & Development-oplossingen nu ook op de Nederlandse markt kunnen aanbieden. Of het nu gaat om het vertalen van cursuscontent, het leveren van voice-overs of het ondertitelen van gesproken tekst, Accentua is het aanspreekpunt voor al uw Learning & Development and e-learning-gerelateerde vertaalbehoeften. 

Welke authoring software of LMS u ook gebruikt voor content creation of hosting, Accentua beschikt over professionele vertalers en geavanceerde tools om deze op snelle, efficiënte en betaalbare wijze om te zetten naar welke taal dan ook.  

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer informatie wenst te ontvangen en profiteer dan direct van een aantrekkelijke welkomstkorting.   

Blijf ons volgen voor updates en nieuws of deel dit bericht met collega’s als u denkt dat we hen ook kunnen helpen.  

#Accentua #translationpartner #Learninganddevelopment #LandD #Translationservices #Languagesolutions #LSP #contenttranslation #voiceovers #subtitling #eLearning #corporatetraining #professionaldevelopment #managementconsultancy